donderdag 27 oktober 2011

Vooruit nog een paar sloffen

Ook nog maar even tussendoor snel een paar sloffen gehaakt. Wel leuk dat iedereen weer andere kleur combinaties wil. Nu eerst een sjaal afmaken die maar blijft liggen omdat ik zoveel vraag heb voor de sloffen. En met dit weer heb je een sjaal ook weer hard nodig.

Het patroon van de sloffen kun je hier vinden.

woef woef

Na een weekje vakantie, waarbij we helaas de haaknaald niet mee konden nemen, weer snel begonnen met haken. Deze keer iets wat voor mij zelf is. Ik vond dit hondenkussen zo leuk toen ik hem zag dat ik hem zelf in een andere kleur ben gaan maken. Niet in de kleuren van onze hond maar de oren lijken er wel een beetje op. Hij is alleen net getrimd dus nu zijn ze een stuk kleiner. 



woensdag 12 oktober 2011

Nog een paar sloffen

Nog even tussendoor twee paar sloffen gehaakt. Ze zijn mij veel te groot zoals je op de foto kunt zien. De linkerslof is donkerblauw met zwart. Favoriete kleur van een jongen die deze sloffen helemaal super vind. Dus voor hem maar even snel tussendoor gemaakt.

zusje van Dora 1 en 2

Dora nr. 3 is ook weer af. Ze blijven leuk. Maar nu wordt het tijd voor weer eens iets anders, er zijn zoveel leuke dingen om te haken. Het volgende project ligt al weer klaar.

vrijdag 7 oktober 2011

winter

Je kunt wel merken dat het weer is omgeslagen. Er is veel vraag voor de sloffen. Ik heb er weer 3 paar af. De volgende 3 staan al weer op het doe lijstje. Van groot tot klein wil ze graag hebben. Deze mag de Sint dit jaar geven.

donderdag 6 oktober 2011

nog iemand die verslaafd is aan haken

Ook onze dochter is verslaafd geworden aan het haken. Ze begon met een sjaal te haken. Toen heeft ze mij aangestoken door alvast een boekje te kopen met leuke knuffels erin. Deze heeft ze zelf ook gemaakt en daarna volgde nog een boekenlegger en twee pannenlappen. Het is dat ze het te druk heeft met haar studie anders had ze er al  meer gemaakt.





woensdag 5 oktober 2011

sloffen

Eindelijk zijn mijn eigen sloffen klaar. Nu dat het weer gaat omslaan kan ik ze goed gebruiken. Ondertussen mag ik er al weer 4 paar bijmaken voor mensen die ze graag met Sinterklaas willen geven. Is ook een leuk kadootje om te geven wat niet zoveel hoeft te kosten.

tweeling zus van Dora

De tweede Dora is af. Het blijft leuk om deze te maken. Ik ben nu aan de derde Dora bezig. Sinterklaas krijgt het er maar druk mee om al deze Dora's te bezorgen.