zaterdag 28 september 2013

Grote muizenplaag !!

Er is hier in huis echt een muizenplaag aan de gang. Ik kom er niet vanaf. Ze blijven maar komen. Ze worden gereserveerd en voordat ze goed en wel droog achter de oren zijn ben ik ze al weer kwijt aan iemand anders. Nog geen tijd gehad om er een foto van te kunnen maken. Terwijl ze staan te wachten om die schatjes mee naar huis te kunnen nemen zijn we nog lintjes  aan het bevestigen.

Dan maar hopen dat er toch weer een paar muisjes komen want die gereserveerd waren was ik weer kwijt. En ja hoor,  in een klein hoekje kwamen er nog een paar te voorschijn. Dit zijn ze geworden.




Papa en mama muis zijn naar een nieuw huis gegaan dus ik hoop dat we nu geen kleintjes meer in huis hebben want anders ga ik toch maar een kat in huis nemen. Even geen muizen meer voor mij.

Groetjes Margaret




dinsdag 24 september 2013

Sint en Piet

Is het al bijna 5 december?


Je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

Groetjes Margaret


vrijdag 20 september 2013

Nijntjes

Daar zijn ze weer! Nijntjes!
Ze blijven gewoon heel leuk!


Het patroon van Nijntje kun je hier vinden.


Groetjes Margaret

donderdag 19 september 2013

Leuke post !!

Ik had meegedaan met een give away van Atelier Nanaya.

Het was nog best spannend want ze had vermeld dat "Margaret" pakketje 3 had gewonnen. Maar zoals de meeste van jullie wel weten zijn er 2 Margaret's in blogland. Is al best bijzonder want zo vaak hoor je deze naam niet en als je hem al hoort schrijven ze hem vaak anders.

Dus ik heb meteen gereageerd want ja je weet maar nooit of ik het toch was. En ja hoor, ik was de gelukkige. Afgelopen dinsdag kreeg ik al deze leuke post binnen. Helaas kon ik het niet sneller op ons blog zetten maar bij deze wil ik jullie toch even laten zien wat voor moois ik heb gekregen van Nanaya.


Mooi lapje stof, lekkere thee, kraaltjes, belletjes,bloemetjes,klein tasje en een heel lief kaartje.
En dit super mooie engeltje.


Dit engeltje vind ik zo mooi gemaakt.

Nanaya , alsnog bedankt voor deze mooie give away.

Greotjes Margaret.

dinsdag 17 september 2013

Edward de olifant

Ook dit is een patroontje van Pii Chii
Deze hebben wij voor haar mogen proefhaken. De patronen zijn binnenkort in het Engels en Nederlands te koop. Dus houd haar site in de gaten.

.




Groetjes Margaret


zaterdag 14 september 2013

Manfred de Muis

Alweer een muis! 
Het lijkt wel een muizenplaag! 


Dit patroon staat in het boekje Zoomigurumi 2.

Groetjes Margaret

vrijdag 13 september 2013

Benny the Bunny

Binnenkort verschijnen er weer nieuwe patronen van Pii_Chii.
Wij mochten deze leuke patronen testen. Dit is onze eerste creatie: Benny the Bunny.



Een aantal patronen van Tamara staan ook in de boekjes Zoomigurumi 1 en 2. 


Groetjes Margaret

woensdag 11 september 2013

Het meisje Sofia

Dit vind ik zelf zo'n lief meisje. Het is een patroon van lilleliis




Groetjes Margaret



maandag 9 september 2013

Muizen gezin

Ik kreeg een opdracht om een vader, moeder en een kind te haken als muis. Verschillende muizen laten zien en uiteindelijk is het dit muisje geworden, Manfred de Mouse uit Zoomigurumi 2. Om duidelijk het verschil te laten zien heb ik voor vader en moeder Creative Coton gebruikt met naald 4. En de kleine met Phildar Coton 3 met naald 2.



Ook wilde ze graag de muizen tashangers. Ik heb voor de dames het jurkje van Miepie de muis gebruikt van het patroon van Haakmuts.


Ja, en de turbo stond aan gisterenmiddag want ik kon het niet laten om hierna meteen de vijf verschillende soorten te gaan maken voor mijn nieuwe project. Er komt een rand in het ecru omheen.



Groetjes Margaret.

zondag 8 september 2013

Helemaal blij !!

Ik ben helemaal weg van de patronen van Heidi Bears. Nu was er gisteren een give away bij Annemarie's haakblog waarbij je kans maakte op een patroon van haar. Helaas had ik hem niet gewonnen. Nu ben ik a.s. dinsdag jarig en zei ik tegen Claudia is het geen leuk verjaarsdagcadeautje ? En ja hoor,  ik mocht er een uitzoeken. Was wel moeilijk kiezen maar ik heb gekozen voor die leuke olifant. Wie weet heb ik dan zo de smaak te pakken dat ik ook nog voor het nijlpaard ga want die is ook super leuk.

Nu komt het leuke, Claudia kan die niet via Etsy bestellen dus dat mocht ik lekker zelf doen. Dat is super leuk want dan krijg je meteen het patroon toegestuurd. En daardoor kan ik lekker vandaag een beetje gaan rondneuzen wat voor garen ik daar voor ga gebruiken en welke kleuren. Is best nog moeilijk hoor want vind al die vrolijke kleuren leuk maar het lijkt me ook mooi om een beetje de kleuren van het interieur te kiezen zodat hij mooi op de kast kan staan. Als jullie suggesties hebben voor garen ?

Dus ik ben helemaal blij en dan ben ik nog geen eens jarig. Nu snel mijn leuke bestelling afmaken waarvan ik afgelopen vrijdag de katoen voor binnen heb gekregen. Ik schiet al een heel eind op en nu gaat de turbo erop dat snappen jullie natuurlijk wel.


En dan hoop ik binnenkort mijn eigen olifant te kunnen laten zien aan jullie. 




Fijne zondag, die van mij is al helemaal goed.

Groetjes Margaret





zaterdag 7 september 2013

verschillende portemonneetjes

Ook ik kon de verleiding niet weerstaan om deze schattige mini portemonneetjes te gaan maken. Het idee van de knoopjes heb ik gevonden  bij Antoinette van Just made with love, ook vind je hier het gratis patroontje.



En dan ook nog maar een paar middel maatjes erbij.



Groetjes Margaret

vrijdag 6 september 2013

Braderie

Zoals we al eerder hebben vermeld hebben wij afgelopen zondag op een braderie gestaan in Lent (bij Nijmegen). We hebben vaak gekeken naar de weersverwachting want de eerste keer dat wij op een braderie stonden kwam het er met bakken uit en was het ook nog eens heel koud.

Maar zondag was het goed weer. We hebben echt genoten van een hele gezellig dag. Het was lekker druk en we kregen ook veel leuke reacties. Zowel op onze kraam als op ons gehaakte creaties. En daar word je dan alleen maar vrolijker van. We hebben ook echt goed verkocht, zodat we weer lekker nieuwe dingen kunnen gaan maken.

De komende tijd zullen jullie nog creacties zien die wij voor de braderie hebben gemaakt.

Om even de sfeer te proeven van onze kraam hebben we hier twee foto's. Helaas scheen het zonnetje niet op het moment van de foto, want anders zag het er nog wat gezelliger uit. En de foto's zijn gemaakt met een telefoon dus dat is ook iets minder scherp.
Als je op de foto klikt kun je het beter zien.




Groetjes Margaret


donderdag 5 september 2013

Lippenbalsem sleutelhangers

We blijven in de sleutelhangers op dit moment. Deze ben ik gaan maken omdat iemand graag iets aan haar toilettas wil hangen zodat de rits makkelijker open kan.



We hebben zoveel sleutelhangers gemaakt omdat we afgelopen zondag op een braderie stonden en dan zijn die altijd wel in trek. Foto volgt nog van onze kraam. Regelmatig zullen we nog creatie's posten die al op onze kraam te zien waren maar nog niet op ons blog. Vandaar dat we veel achter elkaar kunnen laten zien, niet dat jullie denken dat wij 'snachts ook haken.

Groetjes Margaret

woensdag 4 september 2013

Hartjes sleutelhangers

We hebben nog een paar hartjes gemaakt.
De knopen van de HEMA zijn ook zo leuk!



Het hartje is een patroon van Karin aan de haak.

Groetjes Margaret

dinsdag 3 september 2013

Uiltjes sleutelhangers

Je kunt bijna niet meer stoppen met haken!
De verschillende kleuren zijn zo leuk om te combineren.
Deze vrolijke uiltjes waren dus heel snel gemaakt.



Het uiltje is een patroon van Matawi's Crea's.


Groetjes Margaret

maandag 2 september 2013

Muisjes

Deze muisjes blijven leuk om te maken, leuk als tashanger.


Ook de kikker en feestvarken maar weer een keer gemaakt.



Het patroontje van het muisje  is van Haakmuts en is hier te bestellen. 

Groetjes Margaret