zaterdag 21 januari 2012

Vriendje

Ons Nijntje is bij een jongetje terecht gekomen die heel goed voor hem zorgt. Deze vier knuffels moeten precies in deze volgorde op zijn kussen liggen anders is het niet goed. Als hij gaat slapen moeten ze naast hem liggen en dan kijkt hij zelfs of Nijntje wel boven het dekbed uitkomt. Schattig toch. Volgens mij is Nijntje in een warm bedje terecht gekomen.
Het is altijd leuk om te horen als je iets gemaakt hebt hoe blij ze er mee zijn.

3 opmerkingen:

 1. Hallo Margriet, het is precies zo als jij het beschrijft. Mijn kleinzoon is er erg blij mee en zorgt er voor dat Nijntje lekker onder het dekbed ligt. Groetjes en bedankt nog. Thea (trotse oma)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lief en inderdaad fijn als je eer van je werk hebt toch...weer iemand zo blij

  groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig om te lezen van het ritueel van dat kindje en het doet me denken aan mijn zoon (ondertussen alweer 18) die zich te groot voor zijn knuffeldoekje vond en hem sindsdien bij zijn tenen verstopte en zo toch nog (met z'n tenen!) kon knuffelen met het doekje, hahaa...
  Dus elk kindje heeft wel iets om zich mee prettig te voelen in bed en met die leuke en mooi gemaakte knuffels van jou gaat dat ook vast en zeker lukken! Ze zien er weer heel mooi uit!
  Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen