donderdag 16 februari 2012

Liebster Blog Award

Vandaag heb ik een Liebster Blog Award gekregen van Vera.
Ik vind dit een super initiatief en ontzettend leuk dat Vera aan mijn blog gedacht heeft.Ik mag deze award doorgeven aan vijf collega bloggers. Dit om ook deze prachtige blogs onder de aandacht te brengen. Deze award is dus een soort kettingbrief onder bloggers, speciaal voor blogs met minder dan 200 volgers. De award winnaars mogen natuurlijk ook weer aan vijf bloggers de Liebster Blog Award geven.

- Bregit: Casa di Donna
- Jacqueline: Creja Beja
- Jeanet: Blij dat ik brei
- Floortje: La Extranjera Creativa
- Joyce: JOY's Little Factory

Vera bedankt voor de Award! 

Groetjes Margaret

4 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor de award Margaret! Ik ga er zsm mee aan de slag. Jij ook gefeliciteerd met het ontvangen van de award! Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil je bedanken voor de Award, voel mij zeer vereerd! Jij ook gefeliciteerd! Ik heb ook weer 5 bloggers blij mee gemaakt!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Margaret,
  Allereerst bedankt voor je award en ik zal me er even in gaan verdiepen, want ik heb geen idee hoe ik ten eerste die award op mijn eigen blog zou moeten krijgen...slik... en ten tweede wat het precies inhoud... Tja...en dan ben ik niet eens blond...(grapje)...
  Maar ik vind het heel lief dat je mijn blog een award waard vind en ik bedank je daar in ieder geval heel erg voor!! Voelt toch als een kroontje op mijn geploeter (die niemand verder merkt...) om mijn blog zo tot stand te krijgen, want ik ben helemaal niet zo handig met computers en veel uitleg staat ook nog eens in van die engelse moeilijke taal, dat het mijn geheugen alleen maar op hol doet slaan...argghh...hihhiii...
  Maar nogmaals bedankt, en alvast mijn excuses als hij toch niet op mijn blog verschijnt...weet dan dat ik het echt geprobeerd heb!! Groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dames, geen dank hoor, Ik vond het ook super leuk dat ik hem kreeg. Doet je toch goed. Joyce, ik zie dat het je gelukt is. Het was inderdaad moeilijk om te kiezen er zijn zoveel leuke blogs.
  Van het anti-award wist ik nog niet.Die hebben hem missschien al een keer gehad ? Ik ben blij dat ik hem heb gekregen van Vera.
  Veel succes met jullie blog en hopelijk leverd het weer volgers op.

  groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen