zondag 3 juni 2012

Braderie


Eindelijk was het dan zover, onze eerste braderie. We hebben lang getwijfeld of we het wel zouden doen. Toen we besloten hadden om het te doen hebben we wel heel hard moeten werken om de kraam een beetje aangekleed te krijgen want het was wel een kraam van vier meter lang. Vandaar de vele creaties de afgelopen weken.

Vanmorgen wakker geworden van de regen. Ja hoor hebben wij weer, gisteren een super mooie dag en vandaag alleen maar regen. We hebben het koud gehad maar het was ook erg gezellig. Hieronder een sfeer beeld van onze kraam. We hebben ondanks de tegenslag met het weer toch wel wat verkocht.
Voor herhaling vatbaar maar dan wel met mooi weer.Groetjes Margaret

7 opmerkingen:

 1. Och wat jammer van het weer, aan de spullen heeft het niet gelegen want dat ziet er geweldig uit
  leuk hoor

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh balen is dat he. Hopelijk hebben jullie veel complimentjes op jullie werk gehad, want het ziet er vanaf hier erg goed uit :)

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooie volle kraam! Jullie hebben zeker hard gewerkt! Jammer hoor, dat het weer zo kan tegenwerken; volgende keer op tijd de zon bestellen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het weer niet mee zat...zeker als je zo je best hebt gedaan!Jullie kraam ziet er leuk en gezellig uit,daar zal het niet aan gelegen hebben...hopelijk volgende keer beter!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het weer was duidelijk de spelbreker, maar alle mensen die geweest zijn hebben toch je prachtige creaties kunnen bewonderen.
  Maar zolang de gezelligheid er was, kon je dag toch niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien scheen bij jullie kraam de zon !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer van het weer, maar je hebt erg leuke spulletjes in de kraam!
  Volgende keer beter.
  Fijn dat je toch wel wat verkocht hebt.

  BeantwoordenVerwijderen