vrijdag 10 augustus 2012

Give Away

Na een weekje vakantie ben ik weer terug in bloggerland. Snel weer even een blik geworpen op verschillende site's. Er zijn weer zoveel leuke creaties voorbij gekomen. Omdat het er teveel zijn om er allemaal apart op te reageren doe ik het even zo. Dames, jullie hebben weer super leuke en mooie dingen gemaakt.


Ook zag ik dat Francis nog niet gereageerd heeft op de give away uitslag. Daar we het toch zonde vinden om het zomaar te laten liggen hebben we besloten dat we tot het weekend nog wachten of Francis nog reageert en anders trekken we een andere winnaar. Als je dit toch nog leest Francis stuur dan even een berichtje met je adres gegevens zodat we het alsnog kunnen toesturen.

                                                        Groetjes Margaret en Claudia

11 opmerkingen:

 1. ik doe ook lekker terug mee, want het blijft een leuke give away hopelijk

  groetjes viki

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je, maar iedereen die de vorige keer heeft meegedaan blijven in de race voor deze ronde hoor.
   Dus je maakt weer kans.

   Verwijderen
 2. Wow, beetje laat, maar ik zie dat ik gewonnen heb. Helemaal gemist, sorry. Ik zal mijn adres alsnog even doorgeven. Sorry!! en bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beter laat dan nooit toch? Ik vind het wel leuk dat je het toch nog hebt gezien. Ik had geen gegevens van je dus kon niks doen. Ik ga het zo snel mogelijk naar je toesturen.

   Verwijderen
  2. Dankjewel, ik kijk uit naar de postbode ;-)

   Verwijderen
 3. Voor de andere dames, helaas er wordt niet opnieuw geloot. Gelukkig heeft Francis het toch nog gelezen dus de fruitige aardbeien gaan naar haar toe.

  Wie weet de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer voor ons;-)
  , maar toch een geluk dat de 'eerste' winnaar het pakje zal krijgen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het pakketje is vandaag gearriveerd, en ik vind het ontzettend leuk! Zomaar een kadootje in de bus, ben er blij mee, dus nogmaals bedankt. Francis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan ,veel plezier ermee. Groetjes Margaret

   Verwijderen