maandag 4 februari 2013

Lief

Is dat nu niet lief ? Wolplein heeft voor ons een berichtje op hun facebook gezet over onze aktie voor Beat Batten en ook nog eens een berichtje op hun blog. Vrijdag kreeg ik hun nieuwsbrief en zelfs daar hebben ze reclame gemaakt voor onze aktie. Dat vind ik wel heel leuk dat ze de moeite nemen om ons zo te kunnen helpen.

Jullie worden natuurlijk helemaal gek van deze knuffels elke keer op ons blog maar wij hadden nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden. Dankzij Wolplein's aktie hebben wij een aantal hele leuke reacties en bestellingen erbij gekregen. We zitten al op 75 stuks. De levertijden voor de collega's gaan iets langer duren want de mail bestellingen gaan nu natuurlijk voor.
Een weekje niet hoeven werken levert toch weer aardig wat knuffels op.


Het wordt tijd dat ze vandaag mee naar het werk gaan en een paar gaan mee met de post want zelfs mijn koffie is hier niet meer veilig.


Wolplein SUPER BEDANKT.

Groetjes Margaret en Claudia


ps Er komt regelmatig de vraag of wij het patroontje bij de bestelling willen doen of alleen het patroontje kunnen toesturen, maar dat is niet mogelijk. Het is een kooppatroon van Babsie's Hook en is te bestellen bij Dawanda.

9 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens leuke reclame. Goed hoor. En ik ben de knuffels nog steeds niet beu hoor ze zijn zo grappig en kleurrijk dat ik er iedere keer als ik ze zie weer vrolijk van wordt.Ga zo door zou ik zeggen voor het goede doel. Suc6.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De knuffels blijven super leuk !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn geweldig en fijn dat je actie zo goed loopt
  groetjesjoke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf dat het zo'n succes is! Ze zijn ook wel erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tof dat dit zo goed loopt zeg!!!!!

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die rooie woont nu bij ons! Hij heet Battie en heeft het helemaal naar z'n zin hier. Hij vertelde dat de reis naar Nieuw- Vennep goed was verlopen.

  Hij zit nu op een hoekje alles te bekijken.

  Hartstikke bedankt voor de snelle service en heel veel succes met jullie superleuke actie!!!

  Kus,
  Carole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Carole, wat fijn om te horen dat Battie de reis goed heeft door staan. Hij zal het vast wel naar zijn zin krijgen bij je. Bedankt voor je bestelling en deze leuke reactie. Veel plezier met Battie.

   Groetjes

   Verwijderen
 7. Wat 'n prachtige actie!! En wie wil er nu geen supergekke en lieve knuffel in huis :) ! Ik haak er momenteel ook voor het Poekie-project!

  Nog veel succes!! Lieve groetjes van Poekie

  BeantwoordenVerwijderen