dinsdag 12 maart 2013

Zonnebloem

Vorig week mocht ik voor de tweede keer mee als vrijwilliger van de Zonnebloem. Deze keer waren we in Luyksgestel. Een geweldige accommodatie en een mooie omgeving. Wat is het toch leuk om die gasten te zien genieten in zo'n week. Daar doe je het toch voor.

Deze keer was ons gevraagd om onze gast iets te geven als herinnering van deze week. Het was de bedoeling om het de laatste dag in hun koffer te stoppen zodat ze bij thuiskomst nog een leuke verrassing  hebben. Valt nog niet mee hoor om ongemerkt iets in hun koffer te stoppen, zeker niet als echtgenoot regelmatig nog iets in de koffer wil doen.

Omdat ik wist dat deze gast zelf ook wel eens iets haakt had ik bedacht om een geurzakje te maken. Toevallig was deze mevrouw de vorige keer ook mee geweest en toen ze mij zag haken in die week heeft ze meteen een boekje en garen gekocht zodat ze zelf ook weer kon haken. Met een leuke kaart erbij is dit het pakketje wat ik in haar koffer heb gestopt.Voor de volgende keer heb ik mij al weer opgegeven. Het is net zo verslavend als haken.

Groetjes Margaret
10 opmerkingen:

 1. Lijkt me ook geweldig mooi om als vrijwilliger gasten van de zonnebloem een leuke week te bezorgen. Vind het knap dat je dit doet. Wnt eigelijk zijn het allemaal vreemden voor je, toch? En dan als je thuiskomt ook nog zoiets moois in je koffer te vinden lijkt me helemaal te gek. Margaret je verdient een loglintje! Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marga. Deze keer was het zorgteam hetzelfde als de vorige keer dus dan heb je nog een paar bekende. De andere vrijwilligers verschillen wel steeds per keer. Toevallig zaten er nu een paar gasten bij die vorig jaar ook mee zijn geweest.
   Het is zo dankbaar werk.

   Verwijderen
 2. WAUW..wat leuk...
  Jij maakt leuke spulletjes...
  Bedankt voor het lieve kaartje heeft mij gooed gedaan...xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat je dit doet en wat lief dat pakje in de koffer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn om zoiets moois dan nadien in je koffer te vinden. Wat lief van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi pakketje en dat wordt vast en zeker enorm gewaardeerd. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk cadeautje. en wat super dat je als vrijwilliger mee gaat. Super vanje.groet jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kadootje, was ze vast heel blij mee. En super dat je als vrijwilligster meegaat.

  BeantwoordenVerwijderen