donderdag 16 mei 2013

Leuke bestelling !

Gisteren kreeg ik een leuke bestelling binnen. Ik had in het weekend een mailtje gestuurd naar Jenny van "Creamijn" of ze ook een draadafsnijder in haar webwinkeltje heeft. Maandag kreeg ik al een berichtje dat de groothandel ze op voorraad heeft en dat ze dan al dinsdag bij haar binnen kunnen zijn. Dat is nog eens een snelle service. Deze is namelijk is heel fijn voor op vakantie. Hij kan ook mee in het vliegtuig. Nu nog een haaknaald mee smokkelen en dan zit ik lekker over een paar weekjes  te haken tijdens onze lange vlucht.Dus meteen maar nog een paar fijne Clover Amour haaknaalden besteld en voor Claudia de  Clover touche haaknaald.


Vandaag komt de wol binnen waar ik deze haaknaalden voor nodig heb. Dus snel mijn werkje afmaken zodat ik aan deze nieuwe uitdaging kan beginnen.

Groetjes Margaret


9 opmerkingen:

 1. Ja die is super handig voor de vakantie en bij Creamijn is het heel fijn winkelen :-)
  Ben zeer benieuwd wat je nu weer gaat maken ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig meis!

  Ik heb speciaal een houten haaknaald aangeschaft voor onze vlucht destijds .... daar werd totaal niet naar gekeken. En op de terugweg gewoon de ijzeren in de handbagage .... ook geen reactie gekregen hihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neem voor de zekerheid maar niet je goede haaknaalden mee in je handbagage ;-) Heerlijk, als je al zo snel op vakantie gaat en dan met een lange vlucht... vast richting zon :-)
  Ik ben wel benieuwd wat de nieuwe creatie wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat doe ik zeer zeker niet, die gaan in de koffer. Een paar goedkope dan is het niet zo erg als ik hem moet inleveren. Maar duurt nog tot eind juni hoor dus moet helaas ook nog mee genieten van dit trieste weer.

   Verwijderen
 4. Mooie spulletjes!
  Ben benieuwd of dat mag, haken aan boord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na het lezen van je blogberichtje heb ik ook meteen een bestelling bij Creamijn gedaan... ik ga toch ook maar eens een Clover Amour haaknaald proberen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oww houten haaknaalden.. ja natuurlijk.. ik baalde ook zo , toen ik lang moest vliegen..durfde niks mee te nemen.. want zelfs 50ml te grote bodycream tube was vorig jaar afgepakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Laat je clover amour maar thuis want je moet ze echt inleveren hoor! Mits je ze in je koffer doet maar in de handbagage ben je ze kwijt. ... Laatst nog een vrouwtje in de handwerkwinkel die al haar metalen haaknaalden in moest leveren ze had een vlucht vanuit Brazilië en wilde graag tijdens de vlucht haken mooi niet dus alles kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een handig ding zo'n draadafsnijder en tjeetje wat een gedoe om een haaknaald mee te krijgen, ik hoop dat het je lukt!

  BeantwoordenVerwijderen