maandag 3 juni 2013

Beat Batten

Vrijdag was het dan eindelijk zover. Claudia heeft de cheque van 555 euro voor de stichting Beat Batten aan haar collega kunnen overhandigen. Het geld hebben we de afgelopen maanden ingezameld door middel van het maken en verkopen van knuffels. Haar collega wist nog helemaal niet van de actie en was dan ook zeer verrast toen Claudia de cheque aanbood.
Vanmorgen stond er al een bericht op de site van de stichting Beat Batten met een foto van Claudia met de knuffel en cheque. Ze hebben ook meteen een linkje naar ons blog geplaatst, super leuk!

Claudia Berkers overhandigt cheque!

31-5-2013 Ronald Jansen ontving voor BeatBatten vrijdag 31 mei een cheque van 555 euro! Claudia Berkers heeft, samen met Margaret en Anja de afgelopen weken 100 knuffels gemaakt en verkocht voor de stichting en het onderzoek. Wat een mooi initiatief en wat een verrassing om dit zo spontaan in ontvangst te mogen nemen. Dank daarvoor!! Voor meer informatie over hun creatieve werk zie ook www.freubelblog.blogspot.nl Op de foto Claudia met de cheque en natuurlijk de knuffel!Groetjes Margaret

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Respect hoor, 100 knuffels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo dat is nu eens mooi om te lezen. Jullie hebben dit echt wel verdient.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja helemaal geweldig natuurlijk !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige prestatie!!! Toppie hoor!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen