dinsdag 5 november 2013

Nog een keer!

Anne heeft bij ons al een keer vijf minions besteld om cadeau te geven aan haar vriendinnen. Toen haar broertje de sleutelhangers zag werd hij, als echte minion fan, toch wel een beetje jaloers! Hij en zijn vriend wilde ook wel zo'n leuke sleutelhanger. Vandaar dat Anne aan ons heeft gevraagd of we er weer drie wilde bijmaken.


Deze gelukspoppetjes heb ik al veel gemaakt voor mijn collega's in het verzorgingshuis. Alle zusters willen ook graag een gehaakt zustertje! Ik maak ze af en toe, want anders is het niet meer leuk om ze te maken. Deze keer heb ik er weer vier gemaakt.


 Deze koe heb ik jullie vorige week ook al laten zien. Ik kreeg een enthousiaste reactie op de eerste koe en ik mocht er deze week meteen nog een maken. Hij is ook erg leuk om te haken, deze keer met helemaal witte voetjes!


Groetjes Margaret

11 opmerkingen:

 1. alles zo even leuk en wat een bestellingen leuk zeg

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke sleutelhangers zijn dat.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wel een gepriegel vermoed ik met die |Minions

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hé dat je sleutelhangers zo een succes zijn.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, leuk, leuk!! De zustrer- gelukspoppetjes staan al een tijdje op mijn to-do lijst want als verpleegkundige is dit leuk om een collega cadeau te doen, alleen de tijd vinden is wat lastiger en er komen vaak andere dingen voorbij die ik - stiekem- omhoog plaats op m'n lijst maar nu ik ze zo weer zie begint het toch te kriebelen. Wellicht dus binnenkort ook op mijn blog te zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze blijven leuk, laat ze ook nog steeds niet zien aan mijn jongste zoon. Hihi! Ik vind de koe tof. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Poeh meis ... wat een werk maar wat zijn ze weer leuk!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt weer flink doorgewerkt. De sleutelhangers zijn allebei leuk om te zien. Logisch dat iedere collega in het verzorgingshuis een zuster-gelukspoppetje wil hebben. Ze willen allemaal graag geluk en deze poppetjes zien er snoezig uit.
  De koe is mooi geslaagd.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk hangers, die minions zijn écht leuk, zó klein :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo knap dat je op herhaling gaat ... het ziet er steeds weer super mooi uit !!

  BeantwoordenVerwijderen