zondag 11 maart 2012

Giant Panda

Onze eerste grote knuffel is af. We wisten niet hoe groot hij zou worden omdat hij volgens het patroon met acryl en dubbel draad gehaakt moest worden. Wij hebben hem met een enkele draad en met katoen gemaakt. Persoonlijk vinden wij dat fijner en mooier haken.

Diegene die hem wilde hebben wilde graag een grote knuffel om kado te geven. Omdat we eerst nog andere dingen moesten afmaken konden we er pas vorig weekend aan beginnen. Het probleem was dat hij vandaag af moest zijn omdat ze hem kado wilde geven. Dus hebben Claudia en ik er samen hard aangewerkt om hem klaar te krijgen. Vanmorgen nog een stukje in elkaar gezet en snel op de foto. Daarna meteen afgegeven. Mijn buurvrouw moest hem kado geven aan haar zus. Toen ik de auto van haar zus zag aankomen ben ik snel met de panda in een plastic tas naar haar toegegaan om hem af te geven.
Dus hij was echt precies op tijd af. haha.

Wel jammer dat ik er zelf niet nog even van kon genieten hoe leuk die wel niet is geworden.
Het patroon van de Giant Panda kun je hier vinden

10 opmerkingen:

 1. Is een schatje geworden deze panda, inderdaad jammer dat we soms niet wat langer kunnen genieten van onze creaties

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was hard werken om hem op tijd af te krijgen, maar het resultaat mag er wezen, prachtig!
  Groetjes van Bregit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi en lekker groot! Ook snel gedaan in een week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Que buen trabajo! Es hermoso!
  Te felicito!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk! Ik zou m zelf ook graag willen maken, maar de link die je aangeeft naar het patroon klopt niet. Heb je misschien nog een andere link, of zou je het patroon naar mij willen mailen? Alvast bedankt! Groetjes, Jamie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jamie,
   Bij mij werkt de link prima. Dat is ook gek. Het is een patroon van Chonticha. Zij verkoopt via Etsy. Hopelijk kun je het patroon zo terug vinden. De panda is erg leuk om te maken!

   Groetjes Margaret

   Verwijderen