maandag 26 maart 2012

Speldenkussen

Na maanden moeten wachten om er aan te kunnen beginnen is nu toch het speldenkussen klaar. Claudia had deze al eens gezien en had  zo iets van, daar ga ik nu aan beginnen. Hij was ook super snel klaar, dus dan ook nog maar zo'n leuk kikkertje erbij maken.


Het patroon van het speldenkussen kun je hier vinden.

6 opmerkingen:

 1. Dat kikkertje is erg grappig!
  Maarre....wie is Claudia??
  Is dat je dochter?
  Ik ben nog niet heel erg lang volger van je en kon het op je blog nergens vinden, dus sorry als het een domme vraag is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Pauline,
   Is helemaal geen domme vraag. Ze is inderdaad mijn dochter die mij vorig jaar heeft aangestoken met haken.
   Zij is ook verslaafd aan het haken. Samen doen we de opdrachtjes die we krijgen en maken tussen door dingen die we leuk vinden.
   We moeten mij profiel inderdaad een keertje aanpassen maar toen we begonnen hadden we niet in de gaten dat we zoveel al hebben kunnen maken.

   Groetjes Margaret

   Verwijderen
 2. Wat een leuk kikkertje en dat speldenkussen is ook grappig geworden. Bedankt voor de linkjes, die komen vast nog wel eens van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Margaret,

  Ben bezig met de speldenkussen, echter volgens mij zit daar een klein foutje in. Kan dat? Je krijgt er iedere toer 6 vasten bij. Aan het eind van toer 12 heb je 72 vasten, de volgende toer moet je volgens het patroon uitkomen op 80, echter kom ik maar op 78 uit en bij toer 13 kom ik uit op 84. Ik heb het een aantal keer uitgetekend en geteld. Kan het zijn dat het patroontje niet helemaal klopt?

  Alvast bedankt van een beginnende haakster :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Ik heb het meteen even uitgezocht. Het is inderdaad een fout in het patroon. Je blijft 6 vasten meerderen. Toer 12: 72. Toer 13: 78. Toer 14: 84 vasten. Veel succes met het patroon. Ik ben benieuwd hoe je speldenkussen gaat worden!

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor de snelle reactie :) De eerste helft is inmiddels af. Als die af is laat ik het even weten, zet deze site onder mijn favo's. Mag ik zo vrij zijn of je ook een patroontje hebt voor een roosje in het midden?

  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen