dinsdag 1 mei 2012

Amineko's

Ook de laatste twee amineko's gaan een nieuwe plek krijgen. Vandaag zijn ze samen in een doos gestopt om als het goed gaat morgen op hun bestemming aan te komen. Nu maar hopen dat de nieuwe eigenaar er net zo blij mee is als dat ik er mee was. Ze zijn ook zo ontzettend lief. Ze stonden beide bij mij op de kast te kijken hoe ik weer nieuwe dingen aan het haken was. Nu moet ik binnenkort er toch maar weer een paar bij maken, want het is nu toch wel een leeg plekje geworden.

7 opmerkingen:

 1. Dat zal zeker een leegte achterlaten.
  Krijgen ze wel genoeg lucht in die plastic zak ;-)

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze krijgen genoeg lucht hoor heb hem niet helemaal dicht geknoopt.
   Kijkt wel zielig zo hè?

   Groetjes margaret

   Verwijderen
 2. Vandaag mag ik amineko's verwelkomen in hun nieuwe huis. Hopelijk dat ze net zo blij bij mij zijn, als bij jou. Ze zitten nu lekker naast mij naar de bovenstaande foto te kijken. Ze zijn toch maar wat blij dat ze er zijn ze waren een beetje zeeziek geworden. Heb ze gelijk lekker vertroetelt en ze voelen zich alweer een stuk beter, gelukkig!

  Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn Marietje dat ze goed zijn aangekomen. Ze zullen zeker heel blij zijn bij jou, ze passen zich ook heel snel aan hoor. En als ze lekker vertroetelt worden voelen ze zich al helemaal goed en weet ik ook zeker dat ze goed terecht zijn gekomen. Heel veel plezier ermee.

   Groetjes Margaret

   Verwijderen
 3. Hoi Margaret hier zijn we weer even hoor. Gisteren toen er 2 jongetjes thuiskwamen zijn we meteen gepakt en lekker beknuffeld.
  Vannacht hebben we heerlijk bij ze in bed geslapen en zijn we helemaal bekeken en beknuffeld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ontzettend leuk om weer wat van jullie te horen! Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben! Geniet er lekker van!

   Verwijderen