donderdag 31 mei 2012

Jippie, 100 volgers

YES, we hebben de 100ste volger erbij. Wie had dat ooit gedacht toen we vorig jaar met het bloggen zijn begonnen.


Vorig jaar juni heeft het haakvirus toegeslagen. In augustus zei Claudia  na een aantal haakwerkjes gemaakt te hebben dat ik een blog moest maken. Ik had er nog nooit van gehoord en zag het eigenlijk niet zo zitten. Is niks voor mij, weet ook niet hoe dat allemaal werkt. Mam, zei ze het is zonde als je alle leuke werkjes niet op een blog gaat zetten. Ik maak er wel een voor je. Nadat ze hem had gemaakt heeft ze het mij allemaal uitgelegd. Nu ben ik dus super blij dat ze dat toen heeft gedaan want het is zo ontzettend leuk om te doen. Het is leuk om je eigen dingen er steeds op te zetten maar ik vind het nog leuker om bij andere bloggers te kijken wat die steeds weer voor mooie dingen maken.

Elke keer als er weer een volger bij kwam zei ik tegen Claudia, we hebben er weer een. Het is ook leuk om te kijken waar ze vandaan komen, af en toe zie je een taal dat je denkt waar komt die vandaan. Ze komen echt overal vandaan.

Afgelopen weken hadden we al tegen elkaar gezegd we moeten iets bedenken voor als we 100 volgers hebben. We hebben nog wel even de tijd dachten we. Niet te weten dat het al zo snel zou zijn.
Binnenkort volgt er dan ook een leuke give away. Dus hou ons in de gaten.

Voor alle volgers, een grote pluim voor jullie en heel heel erg bedankt dat jullie ons volgen en steeds leuke reacties plaatsen!

Claudia en ik zullen zorgen dat we regelmatig weer iets op het blog zetten. We hopen dat jullie ons blog nog lang blijven volgen en kijken uit naar jullie lieve reacties.

Groetjes Margaret en Claudia.

5 opmerkingen:

 1. Wauw gefeliciteerd met je 100 volgers!!
  Op naar de 200!
  Het is ook hartstikke leuk om jou te volgen, je maakt mooie dingen!!
  Groetjes Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 100 volgers !!
  Verbaasd mij niet want wat is dit een leuke blog met mooie creaties !!1
  Ik kijk steeds uit naar nieuwe berichtjes/werkjes, dus ga nog heeeel lang door hoop ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik hoop dat jullie nog lang blijven bloggen, want ik geniet weer van jullie creaties!
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dikke proficiat met je 100ste volger! Elke dag kijk ik de blogs in en verbaas me keer op keer wat er allemaal gerealiseerd wordt door onze creatieve dames.
  Met veel plezier blijf ik ook jullie trouwe volger.
  Groetjes, Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 100 volgers. Ga zo door! Jullie hebben altijd erg leuke creaties. Ik had je al wel bij de "leuke" blogs staan op mijn eigen blog, maar ik denk dat ik nu toch wel een volger wordt.

  Groetjes, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen