vrijdag 19 oktober 2012

Swap ontvangen van Leonie

Ik hoef niet meer bij de deur te liggen. Vandaag is onze swap van Leonie binnen gekomen. Een hele mooie en leuke swap heeft ze gemaakt. Vol met liefde, allemaal mooie harten. Een hele mooie blauwe slinger met lintgaren gehaakt en leuke kleine hartjes met een houten knijper. Die kan ik mooi met een kaart aan de slinger hangen. Ook heeft ze nog een mooie hanger gemaakt met twee hartjes en een lieve kaart erbij.

Ik vind dit heel leuk want ik kan die mooie slinger ook goed gebruiken als we op een braderie staan om de kraam er mooi mee te versieren. Dit lag al in onze planning om een keer een slinger te maken, en dat hoeft nu niet meer want nu hebben we er al een. Zo blijven we altijd aan deze leuke swap denken.

           Leonie, super bedankt voor deze leuke en mooie dingen die je speciaal voor ons hebt gemaakt.  Wij zijn er heel blij mee.

Groetjes Margaret en Claudia 

10 opmerkingen:

 1. Wat een liefdevol swappakket! Erg leuk! Mooi dat blauw met wit gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhhh dat is lief(de) :-)
  Wat een onwijs leuke swap!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een mooie swap en het komt dus goed van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie swap hebben jullie gehad en wat tof dat jullie de slinger kunnen en gaan gebruiken voor jullie kraam tijdens een braderie. Blijft toch leuk hé zo'n swap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat deze met liefde is gemaakt dat moge duidelijk zijn, wat een prachtig pakket heb je gehad, en het komt nog goed uit ook lees ik wel ☺

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely,ha,ha...en niet alleen mooi,maar nog nuttig ook!

  grtzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie dingetjes hebben jullie ontvangen. Leuk he, swappen? Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke swaps hebben jullie voor elkaar gemaakt! En je geurzakjes zijn ook geweldig! Leuk om zo samen iets te maken en toch ieder je eigen deel te doen. Ik ben benieuwd naar jouw 3e petit four! Fijne zondag! Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een leuk idee, zo'n slinger voor op de kraam! Gezellig, zo'n swap, al vind ik het zelf ook altijd weer heel spannend om iets voor een ander te maken wat in de smaak valt.

  BeantwoordenVerwijderen