maandag 15 oktober 2012

Uitslag KreaDoe blogwedstrijd

Vandaag is de uitslag bekend gemaakt van de KreaDoe blog wedstrijd. Het was een spannende periode. Helaas zitten we niet bij de laatse vijf. Maar niet getreurd wij waren al blij dat we bij de laatste 25 zaten. We zijn pas ruim een jaar aan het bloggen dus dit hadden we helemaal niet verwacht.
Wie weet maken we nog wel kans op een kaartje van de onderstaande winnaars. hihi.

De volgende blogs hebben gewonnen:

                                      

1: Blij dat ik Brei
2: Annemarie's Haakblog
3: Rondom Tintangel
4: Hermines Place
5: Gewoon Marieke


Bij deze feliciteren wij de bovengenoemde bloggers. Heel goed gedaan en het is jullie zeker gegund.

Ook willen wij alle mensen bedanken die op ons hebben gestemd. Heel leuk dat er zoveel reacties op zijn gekomen van alle kanten. Super bedankt en we hopen dat jullie nog met veel plezier ons blog zullen volgen.


                                                            Groetjes Margaret en Claudia7 opmerkingen:

 1. Jammer dat jullie niet bij de eerste 5 zitten, maar het is inderdaad al fantastisch dat jullie bij de bovenste 25 zaten! Blijf vooral zo bloggen als jullie al deden, dan bereiken jullie vanzelf een steeds groter publiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij de laatste 25 is ook een super prestatie hoor!!!!! Blijf julie zeker volgen ...... reken maar van YES hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn niet de minste die nu gewonnen hebben. Allleen al met hun in één lijst te staan is al super. Jullie kunnen inderdaad trots zijn dat je bij de eerste 25 hoorde. En ik blijf gezlelig meelezen op jullie blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Margaret en Claudia,

  Bedankt voor jullie lieve reactie op mijn blog. Ik heb echt ontzettend veel zin om te gaan live-bloggen. Jammer dat jullie er niet bij zitten. Maar idd zoals in bovenstaande reacties al staat om bij de laatste 25 te zitten is al een eer, vond ik tenminste wel.

  Lieve groet,

  (Gewoon) Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat jullie het niet gered hebben, maar het is idd al heel wat om bij de laatste 25 te zitten hoor. Gewoon lekker door blijven bloggen, wij komen wel kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Wat jammer dat je niet bij de laatste vijf hoort en wat super-sportief dat je mij toch even kwam feliciteren. Dankjewel hoor! En niet getreurd, je zat bij de laatste 25 dus dat is ook echt hartstikke goed!
  Lieve groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke goed, jullie zaten bij de laatste 25! Dat is zeker iets om trots op te zijn. Wel blijven bloggen hoor, want ik ben een trouwe volger. Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen