dinsdag 16 april 2013

Kroontje

Ik moet eigenlijk helemaal niet meer op jullie blogs kijken. Zit ik gisteravond nog even te kijken zie ik bij JoJo-creahaken een heel leuk kroontje voorbij komen. Dit patroontje komt van de Haakbrigade.  Het leek mij leuk om daar een broche van te maken om die op mijn werkpak te dragen. Dus meteen aan de slag en zie hier deze leuke broche. Ik loop nu wel het risico dat mijn collega's die ook leuk gaan vinden en ik dus dadelijk een aantal kroontjes moet gaan maken. Maar deze zijn gelukkig wel heel snel klaar en leuk om te maken.Groetjes Margaret

8 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden als ik je collega was zou ik er zeker zo 1 willen. Lekker even een klein projectje tussendoor.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie ze overal passeren de kroontjes.
  Jouw kroontje heeft alvast een feestelijke uitstaling!
  Nog een fijne namiddag, liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps, je neemt wel een risico, dat wordt kroontjes haken voor je collaga's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou deze niet laten zien, kom je weer niet aan je eigen haaksels toe ;-)
  Maar hij is leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze net aan collega's uitgedeeld die samen met mij op Koninginnenacht en -dag dienst hebben hihihi .... Een beetje oranje gevoel op de Spoedeisende Hulp

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het, als Belg, héérlijk om al die koninklijke haaksels voorbij zien te komen :-) Bedankt voor je fijne reactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben helemaal nooit zo oranjegevoelachtig.. maar door al die enthousiaste blogs.. kom ik wel heel erg in de verleiding om ook zoiets te gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dat eindelijk ook helemaal niet maar het slaat gewoon over doordat je al die leuke dingen ziet op elkaars blog.

   Verwijderen