donderdag 13 september 2012

Joe Hoe hij is binnen gevlogen !!

Zoals beloofd zou ik het uiltje laten zien dat ik via de give away van Koe&Ko heb gewonnen. Ik kreeg net dit leuke pakketje binnen. Was zo benieuwd hoe hij in het echt eruit zou zien. Hij is nog leuker dan ik had verwacht. Wat is het toch leuk om via de post iets te mogen ontvangen en helemaal als dat speciaal voor je wordt gemaakt. Het zat ook zo mooi verpakt in een heel leuk papiertje. Misschien toch maar een keer met een swap meedoen.

                                                    Jolanda bedankt voor je mooie creatie.Groetjes Margaret9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk uiltje!

  Een heel leuke swap, die niet veel kost vind je bij http://biene-bien.blogspot.nl/2012/09/swapper-de-swap.html. Ik doe er ook aan mee en met mij nog een paar, neem er eens een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had hem ook al gelezen, maar vond het eigenlijk best wel spannend om te doen. Je hoopt toch dat wat je maakt ook in de smaak valt bij de ander. Nu toch maar de knoop doorgehakt en me aangemeld.

   Verwijderen
  2. Ah, goed zo! Troost je, voor mij is het ook min of meer de 1e x! (de echt 1e swap was met een vriendin, dat is toch anders ;-) )

   Verwijderen
 2. Een schitterend uiltje meis!

  En jaaaaa kijk maar even snel bij de swap die Angelique noemt. Ik doe ook mee voor het eerst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ben wel benieuwd wie ik als swap maatje krijg. Wel leuk dat het een aantal bekende bloggers al zijn.
   Wordt vervolgd hihi.

   Verwijderen
 3. Wat een leuk uiltje. Je naam past er ook precies op. Swaps zijn inderdaad erg leuk om te doen en om te krijgen. Je kunt ook met iemand een priveswap doen.
  groetjes en een fijn weekend.
  lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je heel veel plezier met je uiltje! Een swap lijkt me inderdaad leuk om een aan mee te doen, "live" zien de dingen er vaak toch anders uit dan een fotootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel jaloers op je uiltje. Hij is zo leuk!!!!!
  Misschien ga ik me ook nog wel aanmelden voor de swap, ik zie steeds meer "nieuwe" swappers, zal voor mij dan ook de eerste zijn.

  BeantwoordenVerwijderen